Huttenbouw collecteert voor Jantje Beton

Van maandag 4 t/m zaterdag 9 maart 2023, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook de Jeugdvakantieweek Hazerswoude-Dorp (Huttenbouw) doet mee, omdat we het belang van buitenspelen van harte ondersteunen. De helft van de opbrengst gaat direct naar de Jeugdvakantieweek.

Het belang

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 1 op de 6 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Help de Huttenbouw

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft gaat direct naar de Jeugdvakantieweek (huttenbouw). Onze vrijwilligers komen huis-aan-huis collecteren. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om te doneren, zoals via de QR-code en onze digitale collectebus:

Meer informatie:

Stichting Jeugdvakantieweek Hazerswoude-Dorp, www.huttenbouw.com, www.jantjebeton.nl/collecte

Misschien ook interessant?

Advertenties