Hazerswouds Blond bier nu verkrijgbaar bij Albert Heijn Hazerswoude

Onlangs was al aangekondigd dat Albert Heijn Hazerswoude een samenwerking is aangegaan met de lokale bierbrouwer de 12 Stuyvers. Hierdoor zal de plaatselijke Albert Heijn altijd heerlijke lokale biertjes voor u klaar hebben staan. Binnenkort staat Vaderdag al weer voor de deur en hiervoor zijn er extra geschenkverpakking van het lokale bier ingeslagen.

Sinds kort is daar ook het Hazerswouds Blond bier aan toegevoegd. Dit bier is door eigenaar Martijn de Zeeuw exclusief voor Albert Heijn Hazerswoude gebrouwen.

“Het bier valt tot nu toe prima in de smaak bij onze klanten en men is blij dat er bij ons zo’n mooi assortiment lokale biertjes te verkrijgen is.” aldus Edwin Plasmeijer van Albert Heijn Hazerswoude.

Martijn de Zeeuw is ook blij met de samenwerking. “Het blond bier is echt heerlijk! Tevens ga binnenkort starten met een Hazerswouds Donker bier, die naar verwachting na de zomer exclusief in Hazerswoude in de winkel verkrijgbaar zal zijn.”

Binnenkort staat ook het EK voetbal voor de deur. Dat beloofd ook iets moois te gaan worden. “Albert Heijn heeft weer een mooie landelijke actie bedacht, maar we houden nog even geheim wat dat zal zijn.” Aldus bedrijfsleider Melvin van der Pot.

Misschien ook interessant?

Advertenties