Hair Change “De Krullenkapper” bestaat 25 jaar!

Kapsalon Snel (de voorloper van Hair Change) werd in 1980 geopend. Al snel werd Monica Daniel in 1982 aangenomen als bedrijfsleidster. Monica, die oorspronkelijk uit Brabant komt, had de diploma’s en de passie die de kapsalon nodig had. Na 16 jaar filiaalhoudster geweest te zijn kreeg ze de kans om het bedrijf over te nemen. En zo geschiedde, op 1 januari 1998 nam Monica Kapsalon Snel over. Zoals een echte kapster en onderneemster geschiedde stak ze de handen uit de mouwen en veranderde ze de naam in Kapsalon Hair Change. Maar eigen baas zijn lijkt soms leuker dan het is. Je wil de fijnste baas zijn. Maar dat viel niet altijd mee. Er was altijd wel een personeelslid of klant die er anders over dacht. En toch, spijt van heeft ze nooit gehad. Want problemen zijn er niet, alleen oplossingen. Zo wilde ze de kapsalon uitbreiden maar dat kon helaas niet op de locatie. Dus, met een beetje creativiteit, werd, de kantine toen omgetoverd tot een schoonheidssalon.

Uitbreiding

Toen er een personeelslid bij kwam, waar ze wel een filiaalhoudster in zag, is Monica naar een tweede zaak gaan kijken. Op naar een nieuwe uitdaging: wat haar oude werkgever kon met meerdere filialen, kon zij ook – zo dacht ze. Al snel hoorde ze dat er in Ter Aar een kapsalon te koop stond waar een oud collega van haar werkte. Dat klonk goed! In 2007 werd de kapsalon dan ook overgenomen en was Hair Change – Ter Aar een feit. Later zocht ze naar nog meer uitdagingen, toen kwam er Spray Tan bij ( bruin zonder zon).

Grotere ruimte

In 2012 groeide ze in Hazerswoude Rijndijk uit hun jasje omdat er een nieuw specialiteit werd toegevoegd; krullenspecialist. Maar toevallig kwam een grotere locatie aan de andere kant in het gebouw vrij. Deze locatie was helemaal geknipt als nieuwe locatie. En dus verhuisde ze een paar deuren verder. Nu konden beide locaties verschillende behandelingen aanbieden. Van (krullen) knippen tot schoonheidssalon. En van powerslim afslank begeleiding tot een pedicure. In Hazerswoude heeft Hair Change sinds kort zelfs ook nog permanente make up voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Blij met doorzetten Maar zoals eerder gezegd; Het valt niet altijd mee om eigen baas te zijn. En toch nu ook weer is Monica, zelfs na stormachtige jaren op zowel privé als werk vlak, toch blij dat ze heeft doorgezet. Monica houdt nou eenmaal van uitdagingen. Dit kan mede dankzij haar fijne Hair Change team. Hierbij bedankt Monica alle klanten en haar team, die de afgelopen jaren vertrouwen in Hair Change hebben gesteld. Zonder hen kan Hair Change niet bestaan. 25 jaar een vertrouwd adres in Hazerswoude-Rijndijk en inmiddels ook in Ter Aar. Tot snel bij Hair Change in de kappersstoel!

Misschien ook interessant?

Advertenties