Gratis voetenspreekuur

Nieuwsgierig naar hoe je je voetgezondheid kunt verbeteren? Dan is het voetenspreekuur van Loopcentrum Rijnland in Leiderdorp met onze drie gespecialiseerde experts precies wat je nodig hebt.

De Orthopedisch schoentechnicus, podotherapeut en schoenadviseur nemen gezamenlijk de tijd om de oorzaak van je voetklachten te achterhalen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van biomechanica analyseert de podotherapeut je looppatroon en voetstand om een passende behandeling voor te stellen. Of het nu gaat om steunzolen, correcties of andere therapieën, de podotherapeut biedt oplossingen op maat. Voor degenen die meer gespecialiseerde schoenen nodig hebben, staat de orthopedische schoenmaker klaar. De schoenadviseur bekijkt je meest gedragen schoenen en looppatroon om te kijken of hier verbeteringen in zijn. We helpen bij het vinden van schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en ondersteunend voor je voeten.

Samen vormen deze drie specialisten een team dat jou helpt op weg naar gezonde en gelukkige voeten. Maak vandaag nog een afspraak en geef je voeten de zorg die ze verdienen. 

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties