Gezellige After Christmas Party

Tussen Kerst en Oud- en Nieuw kwamen zo’n 60 senioren naar de After Christmas Party, door Actief Rijnwoude georganiseerd bij Jeu de Boer. Na een programma vol dans en muziek werd een driegangenmenu geserveerd. Het was duidelijk genieten!

Sommigen hebben de smaak van gezelligheid te pakken na de kerstdagen en anderen hadden juist na een paar stille dagen zin in vertier en samenzijn. Na de koffie met gebak kon er worden gedanst of meegedeind op de stoel op muziek van vroeger. Daar werd aan de gezichten en bewegingen te zien iedereen heel vrolijk van.

Na al het bewegen was het tijd om achter over te gaan zitten voor een prachtige balletvoorstelling. Deze werd uitgevoerd door leerlingen van balletschool Mirjam Ouwerkerk uit Hazerswoude-Rijndijk. Een van de dansen was een eigen bewerking van een deel uit de beroemde Notenkrakerssuite van Tsjaikovski.

Na de klassieke muziek van het ballet was het tijd voor Engelse meezingliedjes vertolkt door Popkoor Fame uit Hazerswoude-Dorp. Het enthousiaste koor kan altijd nieuwe leden gebruiken. Dus ben je nieuwsgierig geworden, kom dan op woensdagavond eens kijken bij een repetitie in De Juffrouw.  

Dank aan de gemeente, de sponsoren en de vrijwilligers die er met hun bijdragen voor hebben gezorgd dat het evenement een groot succes werd!

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties