Geslaagde Zonnebloem lunch in de Tas

Vorige week vond er voor de vierde keer een lunch georganiseerd door de vrijwilligers van de Zonnebloem plaats in de Tas.

Aan de lange gezellig gedekte tafel zaten dit keer 11 gasten die zich lieten verrassen door wat zij op hun bordje zouden krijgen. Het begon met een eigengemaakte groentesoep , gevolgd door een opgemaakte huzarensalade en aansluitend kon een ieder op eigen wijze een sandwich opbouwen en ervan smullen. De diversiteit aan ingrediënten voor een sandwich maakte dat er leuke gestapelde creaties ontstonden en het was best wel even ‘spannend’ dat dit ook gewoon met je handen gegeten kon worden. Beetje plat duwen, mond open en smullen maar. Tijdens de lunch werd er gezellig met elkaar gepraat en gelachen.

Voor herhaling vatbaar

De gasten die deze keer aanwezig waren zijn het er unaniem over eens dat zij er de volgende keer graag weer bij zijn.  Er werden zelfs ideeën geopperd voor een volgend thema en na afsluiting met een kopje koffie / thee en een bonbon ging een ieder weer op huis aan.

Vrijwilligers

Ook de vrijwilligers kijken terug op een gezellige en geslaagde lunch. Met elkaar hebben zij gezorgd voor de boodschappen, aankleding, het maken en het uitserveren van de lunch en het alles weer netjes achterlaten in de Tas. Over twee maanden vindt er weer een lunch plaats en in de tussentijd zitten de vrijwilligers niet stil, er wordt regelmatig een activiteit door hen verzorgd.

Misschien ook interessant?

Advertenties