Geslaagde Onderlinge Wedstrijden van Hou Vast

Op zaterdag 13 april stonden de jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden op het programma bij Hou Vast. Een gezellige, sportieve dag waar gestreden werd om de titel van clubkampioen. Ook dit jaar waren alle turnsters en recreanten aan elkaar gewaagd. Het was een spannende strijd, maar bovenal een gezellige en geslaagde dag voor alle jeugdleden van de vereniging.

De turnselectie mocht ’s ochtends het spits afbijten. De selectie bestaat momenteel uit 37 turnsters, onderverdeeld in onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Voor een aantal onderbouwturnsters was het extra spannend, want het was voor hen de eerste echte wedstrijd. Het publiek en de jury konden genieten van mooie oefeningen. De clubkampioenen van de turnselectie zijn: Saar Danneberg, Puck Remerij, Sanne Noordam en Lisa Wesselingh. Zij haalden ieder in hun eigen leeftijdscategorie de meeste punten. De ochtend werd afgesloten met een schitterende demo van de dansgroepen van I’m Dance Hazerswoude.

In de middag kwamen de jongens en meiden van de gym in actie, verdeeld over 2 rondes. De tribune was goed gevuld met ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Iedereen heeft super goed zijn/haar best gedaan. Bram Noordam en Jialin Wu scoorden ’s middags de meeste punten, en ook zij mogen zichzelf clubkampioen noemen. De middag werd afgesloten met een spectaculaire demo van de turnselectie van Hou Vast.

Gedurende de dag waren er ook voor het publiek prijzen te winnen in de loterij. Hou Vast bedankt alle sponsoren die de loterij mogelijk hebben gemaakt: Bakkerij Ammerlaan, De Dikke Mug, De Egelantier, De Hoofdzaak, Dorpshuis ‘de Juffrouw’, Dreamz, Florale, Slagerij de Vries, Trendie Wendie, Zuivel van Zus, De Pioen, Bakkerij van Noort, Jeu de Boer, Tuinschap, JS Hair & Skin, Puur bij Mirjam, Weverling groenprovides, GROEN-Direkt, Kwekerij Out, Van der Salm, Star Quality, Flyct Letselschade, Liefs Label, Van der Linde, Voets en Polderzuivel.

Op woensdag 17 april is er diplomagym voor de allerjongste leden van Hou Vast. Komt u ze aanmoedigen? Diplomagym is tijdens de reguliere lestijden.

Misschien ook interessant?

Advertenties