Geslaagd binnenpaasfeest door Speeltuin De Rode Wip

Maandag 1 april verwelkomde Speeltuin De Rode Wip enthousiaste families voor hun jaarlijkse paasfeest. Dit jaar vond het feest binnenshuis plaats in het dorpshuis vanwege de regenachtige omstandigheden die het terrein drassig hadden gemaakt. Desondanks weerhield dit de feestvreugde niet; integendeel, het zorgde voor een intieme sfeer waarin jong en oud genoten van diverse activiteiten.

Hoogtepunten

De hoogtepunten van het feest waren onder andere de eierzoektocht en speurtocht, die beide binnen werden gehouden. Kinderen gingen op zoek naar (plastic) eieren, waarvoor ze bij inlevering beloond werden met een zakje overheerlijke echte chocolade-eieren. Daarnaast konden ze hun speurneus gebruiken in het dorpshuis, waar letters verstopt waren om een slagzin te completeren. De spanning en het enthousiasme waren voelbaar terwijl de kinderen zich door de gangen bewogen, op zoek naar de ontbrekende letters.

In de gymzaal vond een bruisende paasdisco plaats, waar de jongsten hun dansmoves konden tonen op de feestelijke muziek. De vrolijke deuntjes en kleurrijke sfeer zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Goed doel

Naast alle festiviteiten zette Speeltuin De Rode Wip zich ook in voor het goede doel. Tijdens het paasfeest werden zelfgemaakte cupcakes verkocht, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan KiKa, een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker. Door deze actie konden bezoekers niet alleen genieten van lekkernijen, maar ook bijdragen aan een belangrijk maatschappelijk doel.

Het team van Speeltuin De Rode Wip bedankt alle bezoekers en deelnemers voor hun enthousiaste deelname aan het paasfeest. Ondanks de verandering van locatie was het een groot succes, en hopelijk kunnen we volgend jaar weer terugkeren naar de speeltuin voor nog meer paasplezier in de buitenlucht!

Misschien ook interessant?

Advertenties