Geen competitievoetbal, wel wéér een sponsor voor B.S.C.’68

Afgelopen zaterdag hoefde het 1e team van B.S.C.’68 niet voor een competitiewedstrijd in de derde Klasse A van de KNVB op te draven. Om de fut in de benen te houden was een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Zevenhuizense buur vv Groeneweg georganiseerd. Daar werd door B.S.C. met 1-3 gewonnen van de ooit zo gevreesde tegenstander.

In de tussentijd werd een moment gevonden voor wéér een ondertekening van een sponsorcontract.

Het was voor RG interieur niet onopgemerkt gebleven, dat de 17 mannen in de leeftijd van 13 tot 15 jaar met elkaar binnen en buiten de lijnen als de JO 15-3 van B.S.C. een geweldig team vormen. Daarom heeft RG Interieur deze mannen in een schitterend tenue gestoken zodat iedereen die saamhorigheid ook aan de buitenkant kan zien.

RG Interieur

RG Interieur project- en woningstoffering is vooral gespecialiseerd in vloeren en traprenovaties voor particulieren, bedrijven en instellingen. In de prachtige showroom van RG Interieur vind je een uitgebreide collectie van PVC vloeren, tapijtsoorten, raamdecoratie en zonwering voor binnen en buiten. Kijk vooral even op www.rginterieur.nl.

Misschien ook interessant?

Advertenties