FysioKlein opnieuw in de startblokken

Het is donderdag 1 juni. Bij de sportschool stond een grote Poort van groene en witte ballonen op de trap voor de ingangsdeur van de sportschool. Daaronder stond het kwartet van FysioKlein, t.w.: Djim, Robin, Jacky en Dave – vlnr.

Deze (her) opening was bedoeld om weer even bij elkaar te komen. Zowel kennissen, vrienden, mensen, die hun steentje hebben bijgedragen om de doorstart mogelijk te maken en er een ‘soort-van’ officiële opening van te maken én natuurlijk om dit feestelijk tintje te geven. Dit was een mooie kans om zorgverleners en organisaties, welke nauw samen werken met Fysio Klein elkaar weer even te ontmoeten, voor zover daar gezien de hectiek van de laatste maanden nog niet van was gekomen. Er waren vertegenwoordigers van o.a. Alphen op één Lijn en van de Wijk Samenwerking Verband Rijnoevers; de organisaties waar FysioKlein is aangesloten. Kortom: Twee geweldige initiatieven, welke ervoor zorgdragen dat zorgverleners elkaar op het juiste moment kunnen vinden. Dat verklaart ook de naamgeving: Op één Lijn zitten!

Uiteraard zij Robin en Dave trots dat deze opening zo goed bezocht was en dat we met dit kwartet team van kanjers, samen met Jacky en Djim verder continueren onder de naam FysioKlein. Wij wensen het team FysioKlein uiteraard heel veel succes met hun verdere plannen.

Misschien ook interessant?

Advertenties