Fotowedstrijd voor jonge talenten in Rijnwoude

Ben jij een jonge fotograaf met een passie voor het vastleggen van de wereld om je heen? Wil je jouw talent laten zien en kans maken op fantastische prijzen? Dan is dit jouw moment! Speeltuin De Rode Wip en Jasmijn van “Captured by Jazzy” nodigen alle creatieve kinderen uit, van 7 tot 17 jaar oud, voor een onvergetelijke fotowedstrijd die je niet mag missen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, zijn we terug met een nieuwe editie vol spannende uitdagingen en kansen om je fotografische vaardigheden te tonen. En het beste van alles? Het is helemaal gratis om deel te nemen!

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om mee te doen aan deze opwindende fotowedstrijd:

Aanmelden: Stuur een e-mail naar fotowedstrijd@derodewip.nl met je naam, leeftijd en woonplaats. Zorg ervoor dat je je aanmeldt vóór 18 februari om deze geweldige kans niet te missen!

Creatieve uitdagingen: Van 19 tot 23 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, ontvang je dagelijks een nieuwe opdracht van de getalenteerde fotografe Jasmijn. Gebruik je creativiteit en vaardigheden om de opdracht van de dag vast te leggen.

Inzendingen: Stuur je foto’s in vóór 23 februari. Je kunt ervoor kiezen om elke dag je inzending te versturen of al je foto’s aan het einde van de week in één keer in te dienen. Vergeet dan niet om goed aan te geven welke foto bij welke dag hoort. Echter per dag indienen heeft de voorkeur.

Juryselectie: Op 24 februari worden dagwinnaars gekozen door een kinderjury bestaande uit de dagwinnaars van editie 2023 en kinderen die de basiscursus fotografie hebben gevolgd bij Jasmijn.

Eindopdracht: De dagwinnaars gaan tussen 24 februari en 3 maart aan de slag met een eindopdracht. Maak een vlog of schrijf een enthousiaste tekst om mensen te overtuigen om op jouw opdracht te stemmen.

Publieksstemming: Van 4 tot 16 maart worden de eindopdrachten online gezet en kan het publiek stemmen op hun favoriete foto’s.

Bekendmaking van de winnaar: Op 17 maart wordt in dorpshuis De Som de winnaar bekendgemaakt tijdens een speciale ceremonie. Mis het niet!

Prijzen en Erkenning:

Als winnaar van de fotowedstrijd krijg je niet alleen de prestigieuze titel “Junior Fotograaf 2024”, maar ontvang je naast een prijs ook een mooie mand met goodies gesponsord door lokale ondernemers. Daarnaast word je erkend door een publicatie van je foto in de Groene Hart Koerier. Een kans om je talent te laten schitteren voor een breder publiek! Ook de dagwinnaars worden in het zonnetje gezet met een aardigheidje.

Belangrijke mededeling:

Het is van essentieel belang dat de deelnemers zelf de foto’s maken. Gebruik van een zelfontspanner is niet toegestaan. Eerlijkheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd in deze wedstrijd.

Dus, jonge talenten, pak je camera of smartphone en laat je creativiteit de vrije loop! Doe mee aan deze opwindende fotowedstrijd en laat de wereld zien wat jij in huis hebt. We kunnen niet wachten om jouw prachtige creaties te zien!

Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op via fotowedstrijd@derodewip.nl. We zien je inzendingen graag tegemoet!

Misschien ook interessant?

Advertenties