Eerste editie ALPHEN ART EVENT een succes 

Op 9, 10 en 11 juni vond op het evenementencomplex De Werf in Alphen aan den Rijn het ALPHEN ART EVENT plaats.  De botenhal op het complex was omgetoverd tot een spectaculaire expositieruimte met het werk van zo’n 100 kunstenaars van allerlei niveaus en disciplines.

De Werf bleek naast de exposities een prachtige locatie te zijn voor workshops graffitti , schilderen, beeldhouwen en textiele werken. Het optreden met dichters en vertellers in de voorhal was zeker ook de moeite waard. Met muziek in allerlei genres, dans en theater voelde het publiek zich echt verwend. Daarom hopen de organisatoren zeker op een volgende editie.

Kunst is zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jan van Rijn, een van de exposerende kunstenaars, was enthousiast over de mogelijkheid om zijn bewerkte foto’s tentoon te kunnen stellen. De Werf is geen museum en juist daardoor een prachtige locatie om kunstenaars en publiek met elkaar in contact te brengen. Uitgaande van de opkomst van het publiek en de interesse in het werk van de kunstenaars in een hal waar ’s winters boten gestald worden, kun je spreken van een succesvol evenement. Bijgaande foto’s tonen ook het plezier en de ervaring van schoonheid  waar kunst zo belangrijk bij is. En dat je niet alles mooi hoeft te vinden, is daarbij geen enkel probleem.

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties