Dorpsoverleg Hazerswoude-Dorp organiseert geranium actie

Doe mee en breng kleur in onze Dorpsstraat!

Hazerswoude Dorp is een fijn dorp vol levendige verenigingen, mooie bedrijven, leuke winkels en historische kerken. Het Dorpsoverleg nodigt u uit om deel te nemen aan een unieke actie. Samen kunnen we de lintbebouwing van onze dorpsstraat transformeren tot een bloeiende oase van gezelligheid en schoonheid.

Vorig jaar hebben we in samenwerking met de gemeente, Bloemen Atelier Florale en met de hulp van enkele toegewijde bewoners, al een eerste start gemaakt door 13 hanging baskets te plaatsen. Dit jaar willen we deze actie voortzetten en nog meer kleur toevoegen aan onze straat. Met uw hulp kunnen we de Dorpsstraat omtoveren tot een zomers paradijs.

Wat is het plan? 

We hangen lantaarnpaalbakken vol met prachtige Oostenrijkse geraniums – bekend om hun lange bloeiperiode en onderhoudsgemak. Van mei tot eind september zullen deze bloemen in drie vrolijke kleuren – rood, roze en wit – onze straat sieren. Voor slechts €35,00 tot €40,00 per bak, exclusief tuinaarde, kunt u bijdragen aan dit fleurige initiatief.

Hoe kunt u deelnemen? 

Het is heel eenvoudig! Stuur vóór 11 mei een e-mail naar info@dorpsoverleghazerswoudedorp.nl met uw naam, adres, telefoonnummer, het nummer van de lantaarnpaal waar de bak moet komen en uw kleurkeuze voor de geraniums (er gaan 12 planten in een bak).

In de week van 20 tot 24 mei zal de gemeente de bakken ophangen. Op 25 mei staan uw geraniums klaar bij Bloemenatelier Florale aan het Ambachtsplein, waar u ze kunt ophalen en betalen. Daarna is het aan u om de bloemen te planten en wekelijks water te geven.

Laten we samenwerken om van de Dorpsstraat een bloeiend visitekaartje te maken dat ons dorp verenigt en opfleurt. Uw deelname maakt het verschil!

Misschien ook interessant?

Advertenties