Digitale site KoudekerkConnect.nl verbindt inwoners Koudekerk

Op initiatief van gemeente Alphen aan den Rijn doet Koudekerk mee met een pilot van drie jaar om Koudekerkers met elkaar te verbinden via een digitaal platform “KoudekerkConnect”.nl geheten. Het
dorpsoverleg heeft een voortrekkersrol in deze om de site bekend te maken bij de inwoners en om diezelfde inwoners te stimuleren de site te vullen met informatie.

Inmiddels hebben er 3 informatie avonden plaats gevonden waar stichtingen en verenigingen voor uitgenodigd waren om uitleg te geven over dit zeer laagdrempelig platform en om hen ertoe te zetten hun vereniging op de site te plaatsen.

Naar buiten treden

Maar het is niet alleen een site voor verenigingen en stichtingen, ook inwoners van Koudekerk die zelf een bedrijf hebben en dit bekend(er) willen maken aan de Koudekerkers kunnen op dit platform een nieuw klantenbestand aanboren. Mocht men geïnteresseerd zijn in andere gebieden, zoals bijvoorbeeld Hazerswoude Rijndijk en -Dorp of Leiderdorp dan is eenvoudig een connectie te maken zodat ook daar jouw bedrijf of bericht te zien is. Het is dus voor jong en oud, ook kunnen activiteiten vermeld worden
of vrijwilligers gevonden worden via dit platform.

Eenvoud voorop

De site is een eenvoudig systeem waar geen bijzondere kennis voor nodig is om ermee vertrouwd te raken en je voordeel ermee te doen. Dit platform is een unieke mogelijkheid om jou te laten weten wat er iedere week in Koudekerk plaats vindt aan activiteiten etc. Het dorpsoverleg nodigt iedereen van harte uit een kijkje te nemen op de site KoudekerkConnect.nl en help mee om elkaar digitaal te verbinden.

Misschien ook interessant?

Advertenties