De blokfluitlessen bij TTH zijn begonnen

Sinds vorige week zijn er op vrijdag niet alleen niet alleen trompetten, saxofoons of snaredrums te horen rond het Groene Hart Rijnwoude in Hazerswoude-Dorp, maar ook blokfluitmuziek!  Op vrijdag 2 februari kregen de eerste drie leerlingen daar hun eerste les.

Vroeger kon je in Hazerswoude blokfluitles krijgen in het Raadhuis, via de muziekschool. Iets recenter nog waren er lessen in het Dorpshuis – maar ook dat is alweer even geleden. Nu biedt Drumfanfare TTH dus blokfluitlessen aan, voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Omdat samen muziek maken gewoon ontzettend leuk is!

Deze blokfluitlessen zijn daarvoor de ideale opstap, en ook voor het leren lezen van muzieknoten is de blokfluit een perfect instrument. Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen de eerste twee noten alvast geleerd. Samen met ervaren muzikanten uit het orkest van TTH, die de lessen verzorgen, gaan ze daar de komende weken enthousiast mee door.

Ook enthousiast geworden? Je kunt je nog aanmelden om aan te sluiten: de lessen zijn wekelijks op vrijdag aan het begin van de avond, en duren drie kwartier. Interesse? Stuur dan een mailtje naar lessen@drumfanfare-tth.nl

Misschien ook interessant?

Advertenties