De bitterballen vlogen over de tennisbaan

Het eerste Bitterballentoernooi van Benthuizer TennisClub is een feit! De dames van de wedstrijdleiding hebben heel de dag hard gewerkt en dat is te zien aan de resultaten.

Op zaterdag 9 maart vond bij Benthuizer TennisClub voor het eerst het Bitterballentoernooi plaats. Dit open dagtoernooi was een initiatief van het damesteam dat op zaterdag competitie speelt. Ze waren wedstrijdleiding, barmedewerkers en natuurlijk als frituurders. Iedereen die meedeed aan het toernooi kreeg namelijk bij aanmelding een sportdrankje, een aandenken mogelijk gemaakt door Re-Injoy en een bon voor een heerlijk portie bitterballen inclusief twee drankjes.

Al het harde werk heeft een mooi resultaat opgeleverd. Er deden maar liefst 104 deelnemers van 34 verschillende clubs mee, verdeeld over 4 poules: heren dubbel 7, heren dubbel 8, dames dubbel 7 en dames dubbel 8. Op de dag werden in totaal 107 wedstrijden gespeeld en er werden meer dan 200 bitterballen gebakken.

In de heren dubbel 7 eindigden op de eerste plaats Ben Berkel en Jack van Berkel van TC Capelle. Bij de heren dubbel 8 wonnen Marcel Hielkema en Martin van de Wetering van T.V. Slagwaardig. Ann Elmzoon en Els van der Kooij van T.V. Seghwaert werden eerste bij de dames dubbel 7. Bij de dames dubbel 8 eindigden Daisy Bommelé van A.T.V. Berkenroden en Danielle den Breejen van T.V. Pijnacker op de eerste plaats. Alle winnaars kregen een waardebon en natuurlijk een zakje bitterballen.

Na dit succes is het Bitterballentoernooi 2025 bij Benthuizer TennisClub een feit, dus tot volgend jaar!

Misschien ook interessant?

Advertenties