De B.S.C.-familie groeit steeds maar groter

Afgelopen zaterdag geen voetbal voor het eerste team van B.S.C.’68. Maar dat het niet alleen het eerste team is waar het bij B.S.C. om draait blijkt wel uit de sponsorbelangstelling. De afgelopen weken tekenden weer drie nieuwe familieleden een sponsorovereenkomst. Dat waren, Begrijpt Finance B.V., Cartec automaterialen en Willemsen caravans.

Begrijpt Finance B.V.

Begrijpt Finance B.V. is de partner op het gebied van financiële dienstverlening. Bij Begrijpt Finance staat de klant als vanzelfsprekend centraal in de dienstverlening en wordt service op maat geboden. Als ondernemer wil je natuurlijk ondernemen, met de zekerheid dat de backoffice op orde is. Wacht niet en neem contact op. Voor meer informatie zie https://begrijpt.nl

Cartec

Cartec ontwikkelt al ruim 35 jaar reinigings-, beschermings- en polijstproducten voor auto’s en voertuigen. Gedreven door passie voor innovatie, het streven naar de hoogste kwaliteit en een persoonlijke service heeft Cartec zich ontwikkeld als een van de grootste aanbieders van professionele car care producten. Cartec heeft een groot dealernetwerk en verzorgt zelf de distributie in Nederland en België. Meer informatie? Kijk op cartec.nl.

Willemsen Caravan en Camper Service

Door meer dan 25 jaar ervaring kan Willemsen Caravan en Camper Service op een zeer hoog kwaliteitsniveau onderhoudswerkzaamheden en schadereparaties uitvoeren. Zoals onderhoud, schadereparatie, afhandeling met de verzekering en de- en montage van onderdelen. Het lidmaatschap van de Bovag en de Focwa is nog eens een extra garantie voor de hoge kwaliteit. Kijk eens op www.willemsencaravans.nl!

Misschien ook interessant?

Advertenties