De 55ste BAV zit erop

Van 4 t/m 7 juni is de 55ste Benthuizer AvondVierdaagse, kortweg BAV, gelopen. In totaal liepen 200 lopers (19 de 4 * 10KM, 114 de 4 * 5KM en 67 de KinderBAV 1*5KM) verschillende routes door het Bentwoud, Gelderswoude, de Noordpolder, Zoetermeer en natuurlijk Benthuizen.

Vooral de openbare basisschool Arnoldus van Os liep met een grote groep mee. Bij de verschillende controlepunten en om iedereen veilig de verschillende wegen over te zetten, waren er elke avond vrijwilligers hard aan het werk.

Wij willen deze vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet. Naast vrijwilligers zijn er meerdere sponsoren die deze BAV hebben mogelijk gemaakt door het aanbieden van versnaperingen of het plaatsen van hekken en borden langs de route. Hiervoor willen we Vermeulen Groep, PLUS Benthuizen, Landwinkel Sonneveld, Hans Janssen tweewielers Benthuizen, Verswinkel/groentekwekerij G.J van der Kooy en Van Waay Interieurs bedanken.

Ook interesse om te komen helpen bij evenementen van de ECB? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site (ecb-benthuizen.nl).

Misschien ook interessant?

Advertenties