Dance Department in de prijzen op het Europees Kampioenschap Dancestars

Op vrijdag 26 mei reisde drie selectie groepen af naar Kalkar Duitsland om mee te doen aan het Europees Kampioenschap van Dancestars.

Het afgelopen seizoen wisten de drie groepen zich te plaatsen doormiddel van verschillende voorrondes. Trainsters Manouk van Klink en Tessa Kuipers keken hier met de teams al meer dan een half jaar naar uit en eind mei was het eindelijk zover.

Op vrijdag was het de beurt aan LXR (leger kleding) en 2LOUD (piraten) om zich te plaatsen voor de grote finale op zondag. 2Fierce (Blauwe broeken) had zaterdag hun eerste voorronde voor de finale op maandag. Spannende dagen maar alle groepen wisten zich te plaatsen, de blijdschap overheerste. Het eerste doel was bereikt. 

De dagen daarna volgde de grote finales. Dagen vol emoties, spanning maar vooral heel erg genieten. Er was een heuse ceremonie met alle landen die meededen: Belgie, Duitsland, Denemarken, Cyprus…. En nog veel meer. 

Daarna begon de uitslag en die duurde lang… Heel erg lang. We hebben drie uur moeten wachten tot de verlossende woorden! LXR ging naar huis met een fantastische derde plek, 2Fierce pakte een hele mooie tweede plek en 2LOUD nam de titel mee en werden Europees Kampioen! 

Iedereen glunderde van geluk en trots. En trots zijn we zeker op alle fantastische dansers! Het was een weekend om niet snel meer te vergeten. Langs deze weg willen we ook iedereen bedanken die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit gave avontuur. Van lege flessen doneren tot de handgeschilderde kaarsen kopen, aanwezig zijn bij de benefiet tot aan het sponsoren! 

DANK JULLIE WEL!  

Misschien ook interessant?

Advertenties