Da Costasingel tijdelijk afgesloten

Vanaf maandag 26 februari tot en met half maart is de Da Costasingel in Hazerswoude-Rijndijk in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer zoals auto’s, brommers en fietsers. Dit vanwege reconstructiewerkzaamheden bij de kruising met de Willem Kloosstraat (bij de benzinepomp).

Winkels blijven bereikbaar

De werkzaamheden maken onderdeel uit van de huidige renovatie van de Willem Kloosstraat, het parkeergebied aan de achterzijde van het winkelgebied aan de Da Costasingel.

De werkzaamheden aan dit terrein zijn volgende week zo ver gevorderd dat de meeste parkeerplaatsen weer beschikbaar zijn. Wel is er voorlopig door de werkzaamheden alleen toegang tot het parkeerterrein vanaf de kant van de Potgieterlaan.  

De winkels aan de Da Costasingel en de Willem Kloosstraat, maar ook de markt op donderdag zijn via de omleidingsroute daarmee gewoon bereikbaar voor alle verkeer.  Winkeliers en hun klanten zijn natuurlijk niet blij met de afsluitingen. “We nemen het zoals het komt, want het moet nu eenmaal gebeuren. Maar het is elke keer weer een verrassing waar je je auto kunt parkeren,” geeft een van de winkeliers aan.

Op bijgaand kaart is aangegeven hoe het verkeer dat vanuit de richting van de Rijndijk komt, wordt omgeleid (via de Melkweglaan, Sweelincklaan, Potgieterlaan).   

Meer informatie over de reconstructie van de Willem Kloosstraat en omgeving is te vinden bij uitvoerder BAM Infra.

Misschien ook interessant?

Advertenties