Compostactie Speeltuin De Rode Wip groot succes

Wat een geweldige ochtend was het! Samen hebben we de compostzakkenactie tot een groot succes gemaakt. Met een ongelofelijke inzet hebben we maar liefst 750 zakken verspreid, dat zijn er 150 meer dan vorig jaar!

We zijn enorm dankbaar voor de enorme opkomst van enthousiaste en betrokken inwoners zoals jullie. Jullie deelname niet alleen zorgt voor groenere tuinen, maar ook voor een welkome financiële bijdrage aan de speeltuin. Dankzij jullie steun kunnen we weer fantastische activiteiten organiseren voor jong en oud.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Chantal, Joost en Richard, die zich hebben ingezet voor het uitdelen van de zakken, en naar Wendy voor de heerlijke koffiepauzes tussendoor.

Wil je de speeltuin op een andere manier steunen? Dat kan! Voor slechts 15 euro per jaar (meer mag natuurlijk altijd) kun je donateur worden van speeltuin De Rode Wip. Onze speeltuin opende al bijna 60 jaar geleden haar poorten, en met jouw steun kunnen we nog vele jaren blijven bestaan. Meld je aan als donateur via www.derodewip.nl/donateur en help ons onze speeltuin levendig te houden.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische ochtend. Samen maken we onze buurt en speeltuin nog mooier!

Misschien ook interessant?

Advertenties