Collega’s kijken terug op het bijzondere afscheid van Fysio Expert Willem van Wieringen

Man.. wat een geweldige week. Met een lach en een traan en 800 oliebollen verder. Wat een fantastisch afscheid was dit, een complete verrassing voor Willem dankzij alle mensen die een geheimpje hebben kunnen bewaren.

Zijn oud en nieuw feestje was ronduit fantastisch, waarbij onze oliebol Willem geheel in stijl op de duo-fiets van de Groenestein, naar de Rijndijk en Koudekerk is gegaan. Deze dag stond echt in het teken van Willem, zijn liefde voor het vak, ons team en zijn patiënten en die liefde kreeg hij dan ook geheel terug. Zoveel lieve mensen die zijn langs geweest op een locatie of op de praktijk. De dag werd afgesloten met een nieuw-leven-duik in de Rijn door Willem en zijn kinderen olv. Petra de Roo. Wij willen iedereen bedanken die deel heeft genomen aan deze geweldige dag!
In het bijzonder alle mensen die een stapje harder hebben gelopen voor ons als team om dit mogelijk te maken, Arnold Westmaas van de Vitaminebar, Art van Banketbakkerij Stevers voor de heerlijke oliebollen (naast die van onze eigen oliebollenbakker Annelies), Petra Lourier-Kransse voor het drukwerk, de Herbergier voor het beschikbaar stellen van de duo-fiets, Gerard Persoon, de fotograaf en zo vergeten we vast nog wat mensen die een steentje extra hebben bijgedragen.

Wij als team kijken terug op een geweldige tijd met Willem, zowel tijdens onze loopbaan als gister en zullen hem uiteraard gaan missen. Anita van Wieringen geniet van de tijd samen!

Liefs van het hele Fysio-Experts team;
Bart, Annelies, Roos, Erik, Gala, Karin, Laurie en Marloes.

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties