Buurthuis de Tas krijgt een boeken-ruil-o-theek

Help je ons mee de kasten te vullen?

Begin juni gaat er een boeken-ruil-o-theek van start in buurthuis de Tas te Benthuizen. Doel is om op een duurzame wijze lezen en leesplezier te bevorderen voor alle leeftijden. Een boek brengen, ruilen voor een ander boek of alleen terugbrengen en ondertussen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Hoe leuk is dat!

Kasten met een grote diversiteit aan boeken en tijdschriften heten je welkom, er is een heuse leestafel en fauteuils nodigen uit tot een fijn leesmoment. Een kopje koffie/thee kan op eigen kosten á € 1,00 worden genuttigd en voor de kleinsten onder ons is er ook limonade. De ruil-o-theek streeft naar een laagdrempelige huiskamersfeer waar inwoners van Benthuizen elkaar kunnen ontmoeten als daar behoefte aan is.

Informatie

Heb je een leuk boek in de kast staan dat je niet meer leest? Ruil deze dan in voor een ander boek of laat het achter voor een andere lezer die de boeken ruil-o-theek bezoekt.

Openingstijden: maandagochtend van 10:00-12:00 uur en woensdagmiddag van 13:00-15:00 uur. Uitbreiding naar een avond zit in de planning. Buurthuis de Tas is rolstoeltoegankelijk en heeft een aangepast toilet.

Let op! Met uitzondering van de boeken-breng-inloop, zijn wij een kleinschalig initiatief voor en door inwoners van Benthuizen en hanteren daarom een inbreng limiet van 5 boeken.

Misschien ook interessant?

Advertenties