BSC loopt kampioenschap mis op doelsaldo

Het zal niet vaak voor komen dat een team dat zich van de nacompetitie verzekert zo teleurgesteld bij elkaar zit als BSC na de wedstrijd tegen Lugdunum.

Toch was het niet echt feest in de kantine van BSC na terugkomst uit Leiden. Na een regelmatige 4-2 overwinning gaan de gedachten terug naar alle momenten waar je dit seizoen punten hebt laten liggen. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Al na tien minuten stond er een 0-2 voorsprong op het bord en BSC is eigenlijk niet meer in gevaar gekomen. Heel vervelend moment is de op het oog ernstige blessure die Romé Thies opliep als zijn noppen in het kunstgras blijven haken terwijl zijn tegenstander vol op zijn knie knalt. Sterkte Romé, hopelijk valt het mee.

Voor de statistiek nog even de doelpuntenmakers. De eerste al weer de 3e vrije trap van Lody Dijkhuizen die de kruising in vliegt. De 2e een mooie tegendraadse kopbal van Lijon Korving, de 3e een attente intikker van Joep van Straalen en de 4e een bekeken kopbal van kapitein Falco Henzen.

Dan even het seizoen in vogelvlucht. Thuis was BSC onverslaanbaar, 11 overwinningen en slechts 3 x gelijkgespeeld. Maar dan uit, voor een team als BSC te veel doelpunten tegen en te weinig gescoord. Maar ja, waar lullen we over, aan het eind van het seizoen mist BSC het kampioenschap op doelsaldo. Wie had dat gedacht na de promotie van vorig jaar via de nacompetitie. Hulde aan de trainer en hulde aan de spelers.

BSC gaat de nacompetitie vol vertrouwen in met een thuiswedstrijd tegen een oude bekende Oudewater. Jaja, THUIS, op het magische “Ons Nieuwe Erf” waar BSC al bijna 2 jaar niet verslagen is. Het zal weer bomvol zijn komende zaterdag, alle toeters en bellen zullen uit de kast komen en het fantastische sfeerteam zal voor een uniek sfeertje zorgen.

Misschien ook interessant?

Advertenties