Bestuur Historisch Genootschap Koudekerk zoekt voorzitter

Het Historisch Genootschap Koudekerk bestaat als historische vereniging als vanaf 1989.
De vereniging heeft ongeveer 180 leden en is actief met het uitgeven van een jaarboek en nieuwsbrieven , het organiseren van lezingen, rondleidingen excursies en tentoonstellingen.

De mooie historie van Koudekerk met bijv. vier kastelen wil ze graag bij zoveel mogelijk mensen in Koudekerk en omgeving onder de aandacht brengen. Geschiedenis is voor jong en oud interessant  wat wel blijkt uit de belangstelling voor allerlei activiteiten.

Open Monumentendag 2023

De huidige voorzitter is al bijna 14 jaar in functie. Hij is het nog lang niet zat, maar vindt het wel een goede zaak als iemand anders het stokje van hem overneemt. Het huidige bestuur bestaat uit vier leden, waarbij de taken duidelijk verdeeld zijn. Er wordt 6 tot 8 keer per jaar vergaderd en dat gebeurt in een ontspannen en actieve sfeer, waarbij elk bestuurslid tot zijn recht kan komen. Een nieuwe voorzitter kan soepel inschuiven en zal merken dat er heel prettig en effectief samengewerkt wordt.

Zoekt u misschien leuk en interessant vrijwilligerswerk waarbij uw kwaliteiten goed tot hun recht kunnen komen? Vindt u het leuk om nieuwe mensen in het dorp en de gemeente te leren kennen? Heeft u altijd al meer met cultuurhistorie willen doen?  Wilt u de regie houden over uw eigen agenda, maar daarin wel ruimte vrijmaken op voor u geschikte momenten? Als u positief kunt reageren op deze vragen, dan is het voorzitterschap van het Historisch Genootschap Koudekerk wellicht een aantrekkelijke functie voor u. In dat geval kunnen we afspreken voor een oriënterend gesprek.
Contact opnemen met ons bestuur kan via info@historischgenootschapkoudekerk.nl.
Wij praten u graag bij en kunnen al uw mogelijke vragen beantwoorden.   

Misschien ook interessant?

Advertenties