Beker Dorpskwis naar team Stas

Op een gezellig prijsuitreiking bij SV Bernardus waar Bart de Roo van de kwiscommissie de spanning er goed in hield, werd zaterdag duidelijk dat Team Stas het toch had gewonnen van het team van koor Toontje Hoger, dat 2e werd en van team Buurtjes op de 3e plek.

De avond begon met een leuke compilatie van filmbeelden en foto’s van teams in actie om de spanning voor de prijsuitreiking een beetje op te voeren. Alle doe opdrachten leverden hilarische beelden op en ook in het maken van limericks hadden veel teams zich uitgeleefd. Uiteindelijk was het zover en werden de teams van laatste tot aan de eerste vijf opgelezen en steeg de spanning. Vooraf waren de goede antwoorden in een Antwoorden Quizboek aan de 34 deelnemende teams toegestuurd.

Foto: Shanka Abeysekera, Van l naar r:  Buurtjes (3), Team Stas (1) en TEAM Toontje Hoger (2)

Volgend jaar weer!

De Dorpskwis heeft al met al met 34 teams en 10-20 deelnemers per team zeker 500 mensen op de been gebracht in het dorp en dat is een hele prestatie. Het evenement is daarmee een groot succes als het gaat om verbinding en saamhorigheid in het dorp. En gelukkig: de organisatie heeft toegezegd dat er volgend jaar weer een editie komt. Daar verheugen we ons op en voor Team Onder Ons, waarvan ik deel uitmaakte, is het een kans op revanche!
Veel dank aan het organiserende quizteam van SV Bernardus :  Ans van de Linden, Bart de Roo, Cor Hoogendijk, Ronald Wagenvoort, Peter de Brabander en Ton van Rooyen. Want het is een enorme klus om zo’n dorpskwis te maken, alle antwoordboeken na te kijken en dan ook nog eens een gezellige prijsuitreiking te organiseren. Petje af!

Misschien ook interessant?

Advertenties