Avond4daagse Hazerswoude-Rijndijk

Inschrijving gestart

Vanaf nu is het mogelijk je weer in te schrijven voor de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk. Deze editie loopt van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni. Uiteraard sluiten we de vrijdag weer af met een speciale wandeling terug naar de speeltuin.

Ook gaan jullie kennismaken met Fiero. Fiero is de ultieme sfeermaker van de Avond4daagse en maakt graag zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes. Samen met “onze” kinderen wil Fiero het hele jaar in beweging zijn en deelnemen aan de mooiste avonturen tijdens de lokale Avond4daagse. Tijdens de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk hebben we twee challenges waaraan je mee kunt doen. Hierover later meer.

Net als vorig jaar kan je je ook aanmelden voor de 2 x 2 kilometerroute. Met name voor kleine kinderen is dit prima te lopen en krijgen ze ook een prachtige medaille mee naar huis. De 2 kilometerroute wordt gelopen op woensdag en vrijdag. Het startbureau opent dagelijks om 18:15 uur. Vanaf 18:30 uur kan je gaan wandelen.

Sinds 2017 organiseert stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk in samenwerking met speeltuin De Rode Wip jaarlijks hét wandelevenement van Nederland: de Avondvierdaagse van Hazerswoude-Rijndijk. Vier dagen lang kunnen de deelnemers een route lopen door Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn met als kers op de taart de felbegeerde medaille na het lopen van de laatste route. Een spektakel voor jong en oud.

Lid worden van onze pagina op Facebook? Ga naar www.facebook.com/A4DHazerswoude

Aanmelden voor de Avondvierdaagse? www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/avondvierdaagse

Misschien ook interessant?

Advertenties