Avond4daagse Hazerswoude-Dorp

Johannes Post school en Actief Rijnwoude organiseren opnieuw een Avond4daagse.

Dit jaar organiseren wij alweer voor de 7e keer de Avond4daagse in Hazerswoude Dorp.

We vinden het natuurlijk harstikke leuk als jullie komen wandelen en we er met elkaar een gezellige editie van kunnen maken. Iedereen is welkom want de Avond4daagse is voor alle leeftijden. Wat verder nog handig is om te weten over de Avond4daagse:

  • Start op dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni.
  • Er kan op dinsdag tot en met donderdag gestart worden tussen 17.30 uur en 18.30 uur vanaf het plein van de Johannes Postschool. Op vrijdag is de starttijd korter i.v.m. de intocht, namelijk tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Let op als u geen snelle wandelaar bent is op tijd starten dus handig, de optocht zal uiterlijk om 18.45 uur vertrekken vanaf de Juffrouw.
  • Op woensdag 12 juni om 08.30 uur en 12.30 uur is er een voorinschrijving op de Johannes Postschool en de Springplank. Op het plein kunt u uw kind(eren) en uzelf of anderen inschrijven. Ook is er op woensdag 12 juni tussen 17.15 uur en 18.15 uur nog een inschrijfmoment op het plein van de Johannes Postschool. Leerlingen van de St. Michaëlschool krijgen via hun school bericht wanneer er ingeschreven kan worden op school. Er kan ook nog ingeschreven worden op dinsdag 18 juni voordat de eerste wandeling begint, maar onze voorkeur gaat uit naar één van de inschrijfmomenten op woensdag 12 juni.
  • Deelname aan de Avond4daagse bedraagt €4,- per persoon.
  • We maken ook gebruik van social media. Namelijk avondvierdaagse Hazerswoude Dorp (Facebook) en avondvierdaagse_haz_dorp (instagram). Via deze kanalen zullen we jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij slecht weer…..afgelast of toch niet?
  • Honden zijn niet toegestaan, de meeste routes zijn niet toegankelijk met een kinderwagen.

En als laatste willen we nog even vermelden dat zonder de hulp van vrijwilligers het niet lukt om dit soort grote evenementen te kunnen organiseren. Daarom willen wij alvast de vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun hulp tijdens de Avond4daagse. Ook willen wij de sponsor van de Avond4daagse notariskantoor Just bedanken voor hun sponsoring.

Hopelijk zien we jullie allemaal op deze editie, wij hebben er zin in!

Misschien ook interessant?

Advertenties