Alles draait om vrijwilligers

De Hazelaar, het zwembad in Hazerswoude-Dorp draait helemaal op vrijwilligers, dat is een geweldig iets. Ruim 300 mensen zorgen ervoor dat het bad op tijd open is, dat er toezicht is bij het bad, maar ook dat alles schoongehouden en goed onderhouden wordt.

Maar….. vrijwilligers zijn niet in vaste dienst en ouderen moeten na enige tijd vervangen worden door jongeren. Daarom houdt de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers nooit op. Hoewel er ook diensten zijn, zoals de kassa en de winkel die nog door mensen op leeftijd prima gedaan kunnen worden, wordt er ook gezocht naar jongeren.

Ruim 30 jaar weet de organisatie van het zwembad elk seizoen weer het bad met alles wat daar omheen zit, draaiende te houden en graag willen zij dat ook voor de komende 30 jaren blijven doen. DAAROM BEGINT HET BIJ JOU!!

Ben je tussen de 15 en de 85 jaar en wil je wekelijks of maandelijks een paar diensten draaien, dan ben je van harte welkom! Praat eens met de vrijwilligers die er nu zijn en word aangestoken door hun enthousiasme. Denk niet: “ik heb geen tijd”, of “een ander doet het wel”, want als we als dorp het bad willen open houden, dan is iedereen nodig.

Misschien ook interessant?

Advertenties