Hoe je met Reiki en ademwerk je emotionele rugzak kunt legen…

Haar eigen eerste breathwork ervaring bracht zoveel transformatie op, dat ze wist dat ze er meer mee moest doen. Want iedereen is de magie van breathwork gegund, om meer vanuit rust,  balans en flow te kunnen leven.

Inmiddels deelt Samantha Koot – van Rhijn, ook bekend als de Reiki Coach, haar passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling middels breathwork, (yin)yoga, sound healing en reiki. Dit doet ze met alle liefde bij Sport2Bfit en Fysioklein in Hazerswoude Rijndijk. Waar ze 10 jaar gewerkt heeft als fitness- en groepslesdocente en nog steeds yoga lessen geeft op maandag- en woensdagavond. De afgelopen 15 jaar heeft Samantha zich verdiept op allerlei vlakken voor een optimale gezondheid. Zowel fysiek, mentaal, energetisch als emotioneel.

Wist je dat je fysieke klachten voorkomen uit vastzittende trauma’s?

We dragen allemaal een rugzak met ons mee met kleine en/of grote trauma’s. Door aan de slag te gaan met ademwerk en reiki zul je merken dat je met meer energie, plezier en gemak door het leven gaat. 
Tegenwoordig zit iedereen veel te veel uren achter de computer, tv of mobiel schermen. Er wordt in de maatschappij veel van je verlangt. Alle ballen moeten we hoog houden. Waardoor veel van haar klanten in hun hoofd zitten, slecht slapen en hun lichaam niet meer kunnen voelen en veel klachten/ beperkingen er varen in het dagelijkse leven. Burn outs, overspanningen poppen niets voor niets met paddenstoelen uit de grond. We zijn helemaal verwijderd van de natuur. In haar sessies ga je terug naar de basis. 
Het is Samantha haar missie geworden om vrouwen te helpen zich weer thuis te laten voelen in hun lichaam en hen te laten luisteren naar hun gevoel en intuïtie. 

Afgelopen 21 december bestond haar bedrijf 2 jaar en dat mag gevierd worden! Je kunt een behandeling bij haar boeken met 10% korting en voor de cursussen ontvang je 47 euro korting. Bekijk snel www.dereikicoach.nl. Start 2024 fris en fruitig! Je kunt iedere dag opnieuw beginnen. Om een andere keuze/ pad te gaan bewandelen. Stap uit je comfortzone en meld je aan voor een fijne ceremonie of retreat. Meer informatie op haar website en lees ook de 55+ reviews. Voor vele vrouwen was het levensveranderend! 

Samantha in het midden

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties